суботу, 21 травня 2011 р.

Перший день

 Сьогодні на 5 етапі Кубку України з МТВ-О їхали спринтерську дистанцію. Так як, нажаль, учасників не дуже багато організатори вирішили не мучатись із картами і пустити всіх по карті групи еліта. На мою бумку тай правельно зробили. Плюси в тому, що всі могли звірити свої результати, подивитись на що вони здатні серед всіх спортсменів, а не тільки у своїй віковій групі.
Карта була розташована на території військового містечка, але і в лісі довелось покататись, ну яке орієнтування без лісу. Дистанція складаласі із 12 КП. та 5 км. по прямих лініях, набору майже не було, хоча був один крутічок на якому довелось подихати ротом. Ну в піжсумку я зайняв 4 місце загальне, а в своїй групі 2 програвши лідеру всього навсього 16 секунд. Завтра на нас чикає довга дистанція стар о 11.00 біля 8 училища.

Ось мої варіанти були помилки які коштували мені перемоги!

Також свої варіанти проходження дистанції запропонував Касьянов Олександр:
http://kasyanov-orienteering.blogspot.com/

четвер, 19 травня 2011 р.

5-6 етав

 В суботу в м.Мукачево пройде 5 етап, а в неділю 6 етап Кубку України з МТВ-О. Змагання пройдуть на таких дистанціях як спринт - військове містечко Шипка, та довга дистанція Великогірна. На привеликий жаль заявки подало дуже мало учасників!


середу, 18 травня 2011 р.

Про нас пишуть

Одна з Мукачівських газет опублікувала статю про досягнення на Командному чемпіонаті України в .с Мигово
http://panorama-mukachevo.com/2011/05/18/8709/