вівторок, 24 травня 2011 р.

Сам

 Як це вже часто буває вирішив сам покататись на велосипеді.
 Тренування в клубі відмінили, погода дуже хороша. Вирішив зїздити в сан. Синяк, що за 25 км. від Мукачева. Особливість цього маршруту в тому, що та цій ділянці дороги лиш 1-1.5 км. по рівнині, а все інше або в гору, або в низ, а по середині затяжний, не крутий підйом протяєністю 10 км. Загалом накатав 50 км. їхалось не погано не дивлячись на те, що по дорозі назад підував досить сильний боковий вітер який інколи задував і в обличча. Орієнтовно проїхав ці 50 км. за  1.40 хв.

           Нагадаю, що завтра збиражмось біля клубу в 15.30 тренування на велосипедах!!!!

неділю, 22 травня 2011 р.

Другий день

 На 6 етапі довелось долати довгу дистанцію. По прямих лініях близько 10 км. та й було трішки набору.
 Погада була дуже хороша, яб навідь сказав занадто хорошою. Було дуже жарко + 30 взяв з собою на дистанцію близько одного літра соку, але по завершеню дистанції випив ще приблизно стількиж. Дистанція була не складною в плані орієнтування, так як місцевість більш менше була знайомою, але з іншого боку були ділянки, де потрібно було і поштовшати велосипед в гору. Все дуже сподобалось, вот тільки падіння на прикінці дистанції стерло з облича посмішку, але по приїзду на фініш вона знов зявилась, так як я дізнався, що зайняв перше місце.
 На далі будемо вести підготовку до інших змаганя, зокрема будемо готуватись до 7-8 етапу Кубку України з МТВ-О який пройде на Сумщині

Всі фото :
https://picasaweb.google.com/olexandr.tsepurdey/iVmWaF#

А також моя дистанція:


Дистанція призера змагань:
http://kasyanov-orienteering.blogspot.com/